Turqia kërkon përkrahje efektive nga Evropa për antiterrorin

Perspektivat e Turqisë nga Evropa në lidhje me luftën kundër terrorizmit do të diskutohen në samitin e muajit mars, ku një vend të rëndësishëm do të zënë lufta në Siri dhe masat kundër krizës së refugjatëve.