Turqia filloi stërvitjen detare “Atdheu i Kaltër 2021”

Nën koordinimin e Komandës së Forcave Detare dhe me pjesëmarrjen e Forcave Ajrore dhe Tokësore ka filluar stërvitja detare “Atdheu i Kaltër 2021” në Egje dhe Mesdhe, e cila do të vazhdojë deri më 7 mars.