Tubacioni gazsjellës “Rrjedha Turke”

Linja gazsjellëse “Rrjedha Turke”, e cila do të transportojë gazin rus në Turqi dhe prej këtu në Evropë, është një nga linjat e rëndësishme strategjike e objektivit të Turqisë për tu bërë qendër globale e energjisë.