TRT-ja pasqyron përvjetorin e 24-t të masakrës së Hocali-së

Me rastin e përvjetorit të masakrës Përfaqësuesi i TRT-së në Baku Yıldıray Arslan si dhe Koordinatori i Kanalit TRT Avaz Murat Akkoç ishin të ftuar në kanalin kombëtar të Azerbajxhanit në programin “Dita e Re".

Koordinatori i Kanalit TRT Avaz Murat Akkoç i ka përcjellë vëllezërve azerbajxhanas përshëndetjet dhe homazhet e Drejtorit të Përgjithshëm të TRT-së Şenol Göka për masakrën e Hocali-së.