Trajtim çnjerëzor i emigrantëve në Greqi

Turqia vazhdon të shpëtojë jetët e emigrantëve të parregullt të keqtrajtuar nga Roja Bregdetare Greke, e cila pasi i rreh keq dhe i sakaton ata, i prapëson drejt ujërave turke ose i lë në mëshirën e fatit në mes të detit.