Titujt kryesorë të rendit të ditës 31.10.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të rendit të ditës:

  • Së shpejti fillon operacioni gjithëpërfshirës në lindje të lumit Eufrat në Siri.
  • Ministri i jashtëm, Mevlut Çavusoglu tha se në Idlin çdo gjë po ecën sipas Marrëveshjes së Soçit.
  • Lufta kundër organizatave terroriste në vend po vazhdon pa ndërprerë.
  • Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak shpalosi projektbuxhetin për vitin 2019.