Titujt kryesorë të rendit të ditës 24.12.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të rendit të ditës:

  • Presidentët Erdogan dhe Trump biseduan në telefon për çështjen e Sirisë
  • ShBA-ja do të tërhiqet nga Siria
  • Turqia është e vendosur për të spastruar vijën e saj kufitare nga terroristët