Titujt kryesorë të rendit të ditës 21.12.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të rendit të ditës për datën 21.12.2018:

  • Turqia me Iranin kanë konfirmuar vullnetin e përbashkët për të luftuar terrorizmin dhe bërë ballë sfidave të përbashkëta. Presidenti iranian, Hasan Ruhani zhvilloi një vizitë zyrtare në Ankara me ftesë të Presidentit Erdoan.
  • ShBA-ja vazhdon të tërheqë ushtarët e saj nga Siria. Janë filmuar kamionët e parë që kanë dalë nga kufiri sirian. Presidenti Trump ka folur pas vendimit për tërheqje. “Tani është koha e kthimit në shtëpi”, tha ai.
  • TRT ka filmuar me dron terroristët dhe fortifikimet e tyre. Ndërkohë ushtria turke vazhdon përgatitjet për një operacion në lindje të lumit Eufrat.