Titujt kryesorë të rendit të ditës 21.11.2018 (me titra)

  • Turqia reagoi ndaj vendimit të Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut për ish-Bashkëkryetarin e Partisë Demokratike të Popujve (HDP), Selahatin Demirtash (Demirtaş).
  • Presidenti Rexhep Tajip Erdoan, në kuadër të aleancës së zgjedhjeve vendore do të takohet sot me kreun e MHP-së, Devlet Bahçeli.
  • Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak tërheq vëmendjen në përmirësimin me shpejtësi të ekonomisë së Turqisë dhe sfidon me fjalët: “Turqia nuk gjunjëzohet”.
  • Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, në lidhje me  vrasjen e gazetarit saudit, Jamal Khashogi, tha se Princi Trashëgimtar, Muhammed bin Selman mund të ketë informacione në lidhje me krimin.