Titujt kryesorë të rendit të ditës 17.12.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të rendit të ditës për datën 17.12.2018:

  • Presidenti Erdogan kritikon liderin e CHP-së
  • Turqia e vendosur për operacionin në lindje të Eufratit, ndërkaq terroristët i zuri paniku
  • Ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu thotë se Presidentët e ShBA-së dhe Turqisë punojnë mbi çështjen e ekstradimit të Fetullah Gulen.