Titujt kryesorë të rendit të ditës 05.11.2018 (me titra)

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë që shënuan ditën e sotme:

  • Turqia nuk do të lejojë që hajdutët e detit të bëjnë si të duan në Mesdheun Lindor dhe të zhvatin burimet natyrore.
  • Vazhdon patrullimi i përbashkët Turqi-ShBA në Menbixh, duke ringjallur shpresat e të shpërngulurve nga terrori i YPG/PKK-së për t’u rikthyer në shtëpitë e tyre.
  • Sot ka nisur faza e dytë e sanksioneve më të ashpra amerikane kundër Iranit.