Titujt kryesorë të rendit të ditës 02.01.2019 (me titra)

 

  • Presidenti Erdogan prezantoi kandidatët për bashkitë e Ankarasë.
  • Trafiku diplomatik Ankara-Uashington, në fokus ekstradimin e Gulenit, tërheqjen e Amerikës nga Siria dhe përgatitjet e Turqisë për operacion në Siri.
  • Dislokimi i trupave ushtarake turke në kufirin me Sirinë.
  • Viti 2019 vjen me ndryshime të rëndësishme ekonomike në Turqi.