Tërmeti në Peruxhia

Sipas Institutit Amerikan të Gjeofizikës (USGS) epiqendra e tërmetit ka qenë 76 kilometra në juglindje të qytetit Peruxhia dhe në thellësinë 10 km. Njoftohet për të vdekur dhe të plagosur