Tërmet në Egje- Lëkundje të forta në brigjet e Turqisë dhe Greqisë

Një tërmet me amplitudë instrumentale 6,6 ballë tronditi të premten brigjet turke dhe greke të Egjeut rreth orës lokale 01.31.