Të pasurit u pasuruan edhe më shumë në pandemi

Disa sapo u pasuruan, disa shtuan edhe më shumë pasuri dhe disa të tjerë humbën para në periudhën e pandemisë Covid-19. Ja se sa mirë dolën miliarderët vitin e kaluar.