Sulmi në Kuvendin e Maqedonisë

Përkrahësit e VMRO-DPMNE hynë brenda dhe ”pushtuan” Kuvendin, ku sulmuan deputetë dhe gazetarë dhe ku pati 9 të plagosur ndër të cilët njëri në gjendje të rëndë (Zijadin Sela).