Sulm i shëmtuar racist ndaj një familjeje siriane në Gjermani

Një racist në Gjermani i ndërseu qentë ndaj familjes siriane duke plagosur një burrë dhe tmerruar bashkëshorten dhe fëmijët e tij të vegjël.