Stambolli mirëpret mitingun e demokracisë dhe martirëve

Në lagjen Yenikapi të Stambollit madhështor zhvillohet mitingu final i rojës së demokracisë dhe martirëve, që populli turk vijon prej 24 ditësh që nga tentativa për grusht shteti nga organizata terroriste guleniste (FETO) më 15 korrik. Ky është mitingut me pjesëmarrjen më të madhe që është mbajtur në historinë e re turke.