Stamboll – Avioni i pasagjerëve del jashtë pistës dhe ndahet në 3 pjesë

Një avion pasagjerësh i kompanisë ajrore "Pegasus", i cili realizonte linjën Izmir-Stamboll, doli nga pista të mërkurën mbrëma gjatë zbritjes në Aeroportin "Sabiha Gokçen", u zvarrit dhe u nda në 3 pjesë. Avioni kishte në bord 177 pasagjerë, 2 prej të cilëve foshnja, si dhe 6 anëtarë të ekuipazhit. Numri i viktimave është 3 deri tani.