Spitali Rajonal i Fierit që do të ndërtohet nga Turqia, qendër ekselence e sistemit shëndetësor

Spitali Rajonal i Fierit, i cili do të ndërtohet me mbështetjen e qeverisë së Republikës së Turqisë, do të jetë një shembull i sistemit shëndetësor dhe një qendër e transferimit të teknologjisë e të dijes nga sistemi shëndetësor turk në sistemin shëndetësor shqiptar.