Situata globale e pandemisë së koronavirusit

Bilanci i epidemisë së koronavirusit të ri (Covid-19) rritet çdo ditë në të gjithë botën. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të shkaktuara nga lloji i ri i koronavirusit në të gjithë botën po i afrohet 115.240 dhe numri i rasteve është mbi 1 milion e 860 mijë, ndërsa numri i të shëruarve është mbi 438.500.