Sirianët që i kanë varur shpresat tek operacioni ‘Mburoja e Eufratit’

Fshatarët e Um Amude që varet nga Sfeyre e Halepit u arratisën pas masakrës në vitin 2012 dhe sot mundohen të mbijetojnë në një fshat të improvizuar në afërsi të lumit Sacur në veri të qytetit.


Fjalët Kyçe: Mburoja e Eufratit , sirianët