Shtypi i huaj me filtra dhe standard të dyfishtë për protestat në Francë (me titra)

Shtypi i huaj shfaqi përsëri një shembull të gazetarisë së filtruar dhe standard të dyfishtë në demonstratat e "Jelekëve të Verdhë" në Francë. Protestuesit u quajtën anarkistë, ndërsa protestat "luftë guerile".