Shqiptarët votuan, vijon procesi i numërimit

Në Shqipëri ka përfunduar me sukses dhe pa incidente procesi i votimit për zgjedhjet parlamentare, që u zhvilluan nën kushtet e pandemisë së koronavirusit (Covid-19).