Shqipëria përkujtoi njëvjetorin e tërmetit shkatërrimtar

Shqipëria më 26 nëntor shënoi përvjetorin e parë të tërmetit shkatërrimtar që goditi territorin shqiptar më 26 nëntor 2019, duke shkaktuar dhjetëra viktima, qindra të plagosur dhe dëme të konsiderueshme materiale.