Shqipëria në "shtetrrethim", OKB mbështet masat e qeverisë

Kombet e Bashkuara-OKB në Shqipëri janë duke ndjekur dhe mbështesin tërësisht përpjekjet e autoriteteve shqiptare për të vepruar shpejt kundër përhapjes së epidemisë COVID-19 dhe që të garantojnë se çdokush është i sigurt.