Shqipëria merr për herë të parë presidencën e Sesionit të 71-të të Komitetit Rajonal të OBSH-së për Evropën

Shqipëria drejton për herë të parë Sesionin e 71-të të Komitetit Rajonal të OBSH-së për Evropën, i cili zhvilloi punimet në Kopenhagë të Danimarkës, me pjesëmarrjen e drejtuesve të shteteve dhe Ministra të Shëndetësisë të 53 vendeve.