Shqipëria dhe Kosova forcojnë bashkëpunimin në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes

Lajmin e dhanë ministrat e vendeve të të shteteve gjatë vizitës zyrtare të ministrit të Mbrojtjes së Republikës së Kosovës Armend Mehaj në Tiranë, ku u prit me nderime nga homologu i tij Niko Peleshi.