Shqipëria 12 vjet në NATO

Në 12-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, autoritete shqiptare dhe jo vetëm kanë përkujtuar këtë ngjarje të madhe historike, përmes mesazheve të tyre.