Shkelje e re nga Rusia

Së fundmi Moska ka krijuar tension në Kanalin e la Manshit midis Francës dhe Anglisë.

Dy avionë bombardues rusë të tipit TU100 janë diktuar nga radari teksa kalonin mbi Kanalin e la Manshit mes Francës dhe Anglisë.