Shijet ujgure në Londër

Mukaddes Yadigar dhe bashkëshorti i saj kanë hapur prej disa vitesh një restorant ujgur në Londër, ku ata prezantojnë jo vetëm kuzhinën, por edhe kulturën e vendit të tyre.