Shijet e Pallatit Osman - 2 /Qebapi Uludag me Rukola

Sot do të bëjmë një udhëtim në Bursa, kryeqytetin e parë të Perandorisë Osmane dhe do të përgatisim “Qebapin Uludag me Rukola” në fshatin Cumallëkëzëk (Cumalıkızık), që bën pjesë në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Për harxhet e nevojshme për këtë gatim klikoni këtu...