Shijet e Pallatit Osman – 08 / Pilaf kabuni

Nga Safranboluja, Shefi Ekzekutiv dhe Studiuesi i Kulturës së Gatimit, i nderuari Yunus Emre Akkorun, përgatit “Pilaf kabuni”, ashtu siç gatuhej në kuzhinat e pallatit osman.

 

Për harxhet e nevojshme për këtë gatim klikoni këtu...