Shijet e Pallatit Osman – 07 / Jahni pule

Shefi Ekzekutiv dhe Studiuesi i Kulturës së Gatimit, i nderuari Yunus Emre Akkorun, përgatit sot për ne “Jahni me copa pule”, ashtu siç gatuhej në kuzhinat e pallateve osmane.

 

Për harxhet e nevojshme për këtë gatim klikoni këtu...