Shijet e Pallatit Osman – 06 / Mutancana

Nga Pallati i Edrenesë, Shefi Ekzekutiv dhe Studiuesi i Kulturës së Gatimit, i nderuari Yunus Emre Akkorun, përgatit “Mutancana”, ashtu siç gatuhej në kuzhinat e pallatit osman.

Për harxhet e nevojshme për këtë gatim klikoni këtu...