Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Rusia po intensifikon nismat për armëpushimin në Siri

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka bërë një seri bisedash telefonike me liderët e Sirisë, Iranit, Izraelit dhe Arabisë Saudite në lidhje me armëpushimin.

Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov, ka pretenduar se hedhja e dyshimeve rreth armëpushimit nënkupton luftën dhe jo paqen.