Rruga me Luanë në Mauzoleun e Ataturkut, Anitkabir

‘Rruga me Luanë’ përdoret çdo vit nga mijëra vizitorë dhe njëkohësisht është pikënisja e ceremonive zyrtare për të arritur në varrin e Mustafa Qemal Ataturkut, kryekomandantit të përjetshëm, liderit të kombit turk dhe themeluesit të Republikës së Turqisë.