Rrëfimet e ish-zëdhënësit të SDF për lidhjet PKK/PYD-Uashington

Silo: Armatimi dhe municioni liheshin në bazat amerikane për tu mos u goditur nga avionët turq.


Fjalët Kyçe: Talal Silo , ish-zëdhënësi , PYD/YPG , PKK , ShBA , DAESH , Siri , Rakka