Roboti "Nadine" i ngjashëm me njeriun

Në Singapor u prodhua një robot i ngjashëm me njeriun.

Roboti i quajtur “Nadine” habit me ngjashmërinë e tij me qenien humane.

Ky robot mund të bashkëbisedojë me ju, mund të tregojë ndjenjat duke u mërzitur në rast të gjendjeve emocionale dhe tregon lumturi ku ka gjendje entuziaste.