Risi televizive në Turqi, opera “Aida” për herë të parë direkt në kanalin “TRT 2”

Kanali "TRT 2" realizoi një risi në historinë e televizionit. Opera “Aida” u transmetua për herë të parë direkt në kanalet televizive turke me gjithë emocionet e saj në skenë dhe prapa skenës.