Regjimi i Sisit terrorizon gratë opozitare

Zhdukja e detyruar, kërcënimi me burg, përdhunim, abuzim seksual janë disa nga metodat e torturës fizike dhe psikologjike që regjimi i Al-Sisit në Egjipt përdor për të nënshtruar femrën opozitare egjiptiane.