Raketa e parë detare e Turqisë “ATMACA” kaloi me sukses testimet

Raketa e parë detare e Turqisë “ATMACA” e prodhuar në bashkëpunim mes kompanive të Industrisë së Mbrojtjes ROKETSAN dhe ASELSAN, së shpejti do të hyjë në inventarin e Forcave Detare të Turqisë.