Putin: Rusia nuk do të hyjë në garën e armatimit

Kreu i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin, për konferencën e madhe të shtypit që mbahet çdo fund viti, doli përpara më shumë se 1600 gazetarëve dhe iu përgjigj pyetjeve të tyre.