Protestat në SHBA përhapen në të gjithë vendin

Protestuesit anembanë Shteteve të Bashkuara të Amerikës kërkojnë drejtësi për George Floyd, i cili humbi jetën më 25 maj nga dhuna policore gjatë arrestimit në Minneapolis pasi kishte përdorur një kartëmonedhe false prej 20 dollarësh në një dyqan, si dhe që t'i jepet fund dhunës policore ndaj qytetarëve me ngjyrë.