Protestat në Francë paralizojnë jetën e përditshme dhe i kthejnë rrugët në sheshe luftërash

Protestat dhe greva më e madhe e historisë së Francë kanë paralizuar jetën e përditshme dhe dhuna që ka pasuar e ka kthyer kryeqytetin Paris në një shesh lufte.