Protestat në Amerikë – Tensioni vazhdon të përshkallëzohet

Protestat në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vazhdojnë të përshkallëzohen dhe të përfshijnë shumë qytete të vendit. Ndërsa policia insiston të shtypë protestat me dhunë.