Protesta masive kundër Netanyahut në Paris

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i cili shkoi në Francë në kuadër të turneut të Evropës dhe  bisedoi me Presidentin Emmanuel Macron dhe mori pjesë në çeljen e aktiviteteve të Sezonit të Izraelit, u protestua në zona të ndryshme të kryeqytetit Paris.