Princi Charles vizitoi xhaminë në Finsburz dhe bisedoi me imamin hero

Princi Charles vizitoi xhaminë e ‘Finsbury Park’ dhe bisedoi me imamin Mohammed Mahmoud i cili cilësohet si hero pasi ndihmoi në arrestimin e të dyshuarit për sulmin ndaj besimtarëve myslimanë që falnin namazin e teravisë.