Presidenti Erdogan votoi në Stamboll

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) votoi për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare për legjislaturën e 27-të në Shkollën e Mesme, "Saffet Çebi" në Yskydar (Üsküdar) të Stambollit.