Presidenti Erdogan takohet me autoritet e larta të Bosnjë-Hercegovinës

Kreu i qeverisë turke pati një takim me Kryetarin e Kuvendit Parlamentar të Popujve të Bosnjë-Hercegovinës, Bakir Izetbegoviç, Kryetarin e Këshillit Presidencial të Bosnjë-Hercegovinës, Milorad Dodik dhe anëtarët e këshillit Shefik Caferoviç dhe Zeljko Komshiç.